onsdag den 21. november 2012
Fyldt chokolade med karamel
Mit første forsøg på at lave hjemmelavetchokolade. Opskrifter er fra Mette Blomsterberg jul, jeg har brugt 56% chokolade, fyldet er karamel tilsmagt med kanel. Og det er et overraskende godt resultat af en første gang chokolade.
Kanelfudge:
1 ds. kondenseret mælk 400g
2 spsk stødt kanel
Chokolade:
ca. 500 g mørk chokolade 64 %
1 hård chokoladeform med 30 rum
Kog 1 ds. kondenseret mælk i 4 timer og lad den køle af, rør den ensartet konsistens med kanel.
Tempereret chokoladen og kom chokoladen op i chokoladeformen, held chokoladen ud af formen igen og kom den i køleskabet i 20 min.
Kom fyldet i formen og sættes ind i køleskabet igen i 20 min.
Tilsidst kommes der chokolade i så alle hullerne i formen er helt fyldt op, sæt formen i køleskabet igen og lad den stå der i 1-2 timer inden chokoladen vendes ud.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar